Midlertidige tatoveringer

Design og bestil din egen personlige midlertidige tatovering hos os.

Hvorfor skal du prøve en midlertidig tatovering? 

Hvis du ikke er helt sikker på, at du vil forpligte dig til en permanent tatovering endnu, skal du overveje en midlertidig tatovering, der vil falme over tid, hvilket giver dig muligheden for at beslutte, om du virkelig vil have den, og om du kan lide det design, du valgte. En midlertidig tattoo kan derfor bruges til at teste ideér, eller bare for sjov. Med billeder af din tattoo ide vil det også hjælpe din evt. tatovør med at forstå præcis hvordan din tatovering ser ud. Derudover kan du sagtens bare prøve midlertidige tatoveringer for sjov, til fest eller andet!

Vær sikker på dit valg med en midlertidig tatovering

Hvis du har haft en idé om den ideelle tatovering i dit hovede, men du er bare ikke sikker på, om du er klar til at forpligte dig? Så kan du måske få gang af vores midlertidige tatoveringer. Vi specialisere os i at kunne levere dit tattoo design, der er sammensat som midlertidige tatoveringer, hermed kan du prøve din tatovering inden du får den tatoveret permanent på din krop. 

Tatoveringer er permanente og kan være en stor og svær beslutning at vælge den helt rigtige. Hos os har du mulighed for at teste alle dine vildeste tatoveringsideer! Om du vil prøve en ny tatovering inden du får lavet den permanent, eller bare vil benytte det som udklædning eller til et instaram billede er op til dig! Hos os kan du uploade dit eget design, og få lavet en custom midlertidig tatovering.  Alt hvad du skal gøre er at bestille dit design online, så producerer vi en custom midlertidig tatovering med dit design på og sender det til dig. 

En midlertidig tatovering kan hjælpe mange mennesker med at få en tatovering som de ikke kommer til at fortryde senere.  

Mange tatovører – især de mest populære – har lange ventelister, nogle gange på flere måneder. Med så lang en venteliste føler mange, at de skal gennemføre tatoveringen, selvom de er begyndt at tvivle imens de venter på deres bestilte tid. ‘Når du får en tatovering, tegner de designet ved hjælp af voksbehandlet papir der “printer” tatoveringen på din krop, tatovøren følger derefter mønsteret og tatoverer designet på dig.

Det kan tage timer at færdiggøre “skabelonen”, og mange tror, at når de har fået optegnet tatoveringen, så er det er for sent at sige nej. Så denne skabelon kan ende med ikke at være helt som du gerne vil have din tatovering – og omstændighederne kan presse dig til at acceptere hvad end der laves. Dette syntes vi er for dårligt! Der burde være en testperiode for alle der vil have lavet en tatovering! Derfor tilbyder vi midlertidige tatoveringer der gør det muligt at teste din tatovering for en brøkdel af omkostningerne sammenlignet med en permanent tatovering du fortryder. Vores mål er at hjælpe vores kunder med at være sikre på deres tatoveringer!

Vores midlertidige tatoveringer giver også folk chancen for at få de endelige detaljer på plads i designet.  Tiden til at finde frem til det design, de helt nøjagtigt drømmer om at få lavet. Der kan være mange der bare ikke helt sikre på hvor tatoveringen skal sidde eller hvor stor den skal være og hvilke detaljer der skal inkluderes. De kan sagtens bestille et par midlertidige versioner, som de kan bruge til at få en fornemmelse af hvordan den permanente tatovering skal være. Dette mindsker risikoen for at fortryde ens tatovering markant.

Uanset om du vil bruge en midlertidig tatovering eller ej så anbefaler vi, at du undersøger markedet, og hvis du står ved din tatovør og du er i tvivl om, det er den rigtige tatovering du er ved at få lavet, så vent med at få den lavet. Vent indtil det føles rigtigt og du er sikker på at det er den tatovering du vil have. 

Hvad er en midlertidig tatovering?

En midlertidig tatovering er et dekorativt billede, der kan påføres huden i korte perioder. De fleste midlertidige tatoveringer er nyhedsartikler lavet med en speciel type mærkat. En proces, der kaldes screenprint, bruges til at skabe tatoveringsbilledet på papir belagt med en overførselsfilm. Overførselsfilmen giver billedet mulighed for at “glide” ud fra bagpapiret og på huden, når der påføres fugt. Efter tørring holder filmen billedet på huden gennem flere vask.

I århundreder har mænd og kvinder tilføjet dekorative illustrationer til deres hud af religiøse eller kulturelle grunde. En af disse typer af dekorative illustrationer er tatoveringer. Det er en proces hvor man indsætter farvestoffer direkte i huden ved hjælp af en nål. Selvom denne teknik oprindeligt blev praktiseret i det gamle Egypten, stammer udtrykket tatovering faktisk fra et Tahitisk ord, der sandsynligvis blev spredt af sejlere i Stillehavet – “tatu” eller “tautu”, som betyder at markere eller strege. Mange andre kulturer har deres egne unikke tatoveringsteknikker. F.eks. brugte inuitter knoglenåle til at trække soddækket tråd gennem huden, og japanerne brugte  fine metalnåle til at tatovere farvede pigmenter. Uanset hvilken teknik der bruges, aflejrer alle tatoveringsprocesser farvestoffer under hudens overflade for at skabe intense, permanente billeder. I dag er tatoveringer en populær kunstform, men de er også dyre, tidskrævende og kan være smertefulde at lave. Af disse grunde er permanente tatoveringer ikke for alle, dog bliver stadigt flere tatoveret.

Midlertidige tatoveringer blev oprettet som en alternativ måde for enkeltpersoner at dekorere deres hud. Midlertidige billeder kan produceres ved flere metoder. For eksempel kan de håndtegnes og males ved hjælp af en børste med vanduopløselige farvestoffer eller pigmenter. Selvom denne metode kræver en talentfuld kunstner for at skabe et billede af høj kvalitet, producerer den dog et billede, der kan fjernes forholdsvis let. En bedre måde at opnå en midlertidig tatovering er ved decalcomania, som er processen med at påføre et mærkat på huden. Denne fremgangsmåde giver brugeren mulighed for at anvende et fortrykt billede på huden, når det er bekvemt. Tatoveringer i mærkestil er så enkle at anvende, at selv et barn kan bruge dem, og det producerede billede kan let fjernes med sæbe og vand. Derfor kan midlertidige tatoveringer let ændres, så de passer til de smarte af smarte og mode. Midlertidige tatoveringer i mærkestil fremstilles ved at udskrive et billede på specielt papir belagt med en transferfilm. For at anvende tatoveringen fugter brugeren simpelthen papiret, og filmen glider af underlaget, der bærer billedet på huden.

Uanset om du bruger en midlertidig tatovering eller ej så anbefaler vi, at du undersøger markedet, og hvis du står ved din tatovør og du er i tvivl om, det er den rigtige tatovering du er ved at få lavet, så vent med at få den lavet. Vent indtil det føles rigtigt og du er sikker på at det er den tatovering du vil have. 

Hos os kan du teste din tattooidé inden du får den lavet.

En midlertidig tatovering giver dig mulighed for at lege med din tattooidé. Du kan bruge vores midlertidige tatoveringer til at finpudse dit design og blive sikker i dit valg af din næste tatovering. Din midlertidige tatovering kan du bruge til at tage billeder til din tatovør, og den giver dig følelsen af en reel tatovering. Test og mærk din tattoo idé inden du sætter dig i stolen og får den lavet permanent hos os.